top of page

Personlige referanser fra våre klienter

«Livet til guttene våre, og også hele familien har blitt betraktelig bedre etter at våre to sønner startet med Nevrofeedback. Nå har de det bedre både innvendig ot utvendig. Tidligere har vi fått ukentlige eller daglige beskjeder fra skolen om bråk og trøbbel samt meldinger om at de ikke klarer å følge undervisningen.

Nå har de begge helt klart økt fokus og evnen til å konsentrere seg på skolen. De havner ikke ofte i bråk, sånn som før. Vi er evig takknemlig.»

                                                                                                                                                                                   Mor til 2 villbasser – Mona P.

 

 «Jeg har slitt med PTSD (Posttraumatisk stresslidelse) etter en tøff og vanskelig tid på jobb, samt diverse andre hendelser som har påvirket livet mitt. Jeg har sovet veldig dårlig og vært totalt utslitt. Har ikke kunnet planlegge aktiviteter og hyggelige invitasjoner pga angst og manglende energi.

Etter å ha gjennomført Nevrofeedbacktrening over en periode har mye av dette sluppet taket. Nå kan jeg sovne, og sove godt gjennom hele natten, samt våkne med overskudd. Nå kan jeg stole på at jeg klarer å gjennomføre planlagte aktiviteter som gjør livet verd å leve. Jeg kan ikke få rost dette nok!

Tusen Takk til Oslo Nevrofeedback Senter. De er profesjonelle på det de driver med, og jeg opplever å bli sett».

                                                                                                                                                                                    Hilsen «Anonym»

 

«Min datter er høysensitiv og sliter med angst og uro. Hun er skoleflink, men det ender opp med at hun ikke klarer å få gjort det hun skal på skolen pga hennes uro. Temperamentet blir ustyrlig dersom ting ikke går hennes vei. Det blir for mye for henne rett og slett.

Samtaler med Anne Helene Brudevoll samt timer med Nevrofeedback behandling/trening har hjulpet masse. Vi tør nesten ikke tro det som er skjedd! Hun håndterer hverdagen mye bedre, og anfallene hennes oppstår nå sjelden. Vi får gode tilbakemeldinger fra lærere og skole. Dette er det eneste som har hjulpet oss, etter flere forsøk tidligere med andre tiltak.

Anbefales!

                                                                                                                                                                                     Hilsen mor og far til høysensitiv

 

«Jeg er en voksen mann som har slitt med depresjoner og angst store deler av livet. Har vært innlagt opp til flere ganger. Etter å ha brukt bøttevis med medikamenter som gir store bivirkninger, har jeg etter hvert gått over til Nevrofeedback på Oslo Nevrofeedback Senter. Denne hjernetreningen virker! Jeg har det mye bedre nå. Jeg klarer å skyve bort negative tanker og ideer som jeg henger meg opp i, og som plager meg stort.

Selve behandlingen er veldig avslappende og behagelig, Jeg kjenner meg tydelig bedre etter hver gang jeg har vært der. Anbefales!»

                                                                                                                                                                                               Ole-F

bottom of page